Chelsea assistent heeft beklag FA aan de broek na provoceren Mourinho

22-10-2018 17:50 - Door: M.d.Z.

Chelsea assistent heeft beklag FA aan de broek na provoceren Mourinho

Chelsea assistent Marco Ianni zit in dikke problemen, nadat hij eerder in het duel tussen Chelsea en Manchester United provoceerde naar Jose Mourinho.

Vervolg: Chelsea assistent heeft beklag FA aan de broek na provoceren Mourinho

Marco Ianni belsoot na de late gelijkmaker van Man. United uitbundig het doelpunt te vieren voor de neus van Jose Mourinho, iets wat hij beter niet had kunnen doen. Het hele gebeuren mondde uit in een opstootje, waarin Mourinho moest worden tegengehouden door de menigte.

 

Waar Mourinho werd tegengehouden, moet Marco Ianni vrezen voor een schorsing van de FA na zijn wangedrag. Marco Ianni is officieel aangeklaagd en heeft tot donderdag 19:00u de tijd om zijn beklag in te dienen.

 

En dat terwijl Mourinho het daags voor het Champions Leageu treffen nog opnam voor Lanni, 'Ik heb zijn excuses geaccepteerd. Die jongen verdient een tweede kans en al helemaal geen ontslag. Laat hem lekker met rust.'

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea assistent heeft beklag FA aan de broek na provoceren Mourinho

Een korte samenvatting: Chelsea assistent Marco Ianni zit in dikke problemen, nadat hij eerder in het duel tussen Chelsea en Manchester United provoceerde naar Jose Mourinho..

Meest gelezen