Bayern spreekt vertrouwen uit in Kovac: Mediaoorlog is aan

19-10-2018 18:26 - Door: MaxKoehorst

Bayern spreekt vertrouwen uit in Kovac: Mediaoorlog is aan

In Duitsland heeft FC Bayern München tijdens de persconferentie geen vrienden gemaakt met de Duitse journalisten. Clubman Uli Hoeneß had het niet meer en werd kwaad op de zeurders, zoals hij dat zelf omschrijft.

Vervolg: Bayern spreekt vertrouwen uit in Kovac: Mediaoorlog is aan

Waar elk mediablad al klaar stond om Arsène Wenger te fotograferen, bleek niets minder waar. FC Bayern wilde alleen een statement uitgeven dat trainer Niko Kovač mag aanblijven en dat ze meer steun vanuit de Duitse kranten willen hebben. De trainer van Bayern bleef kalm maar directeuren Karl-Heinz Rummenigge en Hoeneß hadden het niet meer en vooral laatstgenoemde werd kwaad.

 

Hoeneß en Rummenigge hebben aangegeven dat ze niets meer zullen accepteren als de media zo door blijft gaan. Dat vinden ze ook over de situatie met bondscoach Joachim Löw, die door wisselende resultaten dezelfde lading kritiek ontvangt. Hoeneß noemt ook individuele bladen en is daarmee een ware media-oorlog begonnen.

 

Dit zal zeer waarschijnlijk eindigen in een nog grotere kritiek op de staf van Bayern.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bayern spreekt vertrouwen uit in Kovac: Mediaoorlog is aan

Een korte samenvatting: In Duitsland heeft FC Bayern München tijdens de persconferentie geen vrienden gemaakt met de Duitse journalisten. Clubman Uli Hoeneß had het niet meer en werd kwaad op de zeurders, zoals hij dat zelf omschrijft..

Meest gelezen