Turan mogelijk voor geruime tijd de gevangenis in

15-10-2018 20:08 - Door: MaxKoehorst

De Turkse voetballer Arda Turan kan voor lange tijd achter de tralies verdwijnen voor een vermeende mishandeling met illegaal wapenbezit. De Turkse voetballer kan maar liefst twaalf jaar en vijf maanden krijgen voor zijn acties.

Vervolg: Turan mogelijk voor geruime tijd de gevangenis in

Turan werd eerder door FC Barcelona verhuurd omdat hij onder de nieuwe trainer niet meer hoefde te rekenen op speeltijd. De 31-jarige Turk speelt sindsdien bij Istanbul Basaksehir en kwam daar tot dusver op 11 wedstrijden uit met 2 goals.

 

Nadat de speler het vorige week aan de stok kreeg met een bekende zanger en eerder al in het vliegtuig met een journalist, lijkt de speler nu een straf van twaalf jaar te kunnen ontvangen voor onder meer mishandeling, bedreiging, wapenbezit en nog enkele strafbare feiten die niet al te mals zijn zoals aanranding.

 

Bondscoach Fatih Terim zette hem destijds al uit de selectie van Turkije. Na 6 oktober 2017 speelde hij geen interlands meer. De nieuwe bondscoach, Mircea Lucescu, bracht daar geen verandering in.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Turan mogelijk voor geruime tijd de gevangenis in

Een korte samenvatting: De Turkse voetballer Arda Turan kan voor lange tijd achter de tralies verdwijnen voor een vermeende mishandeling met illegaal wapenbezit. De Turkse voetballer kan maar liefst twaalf jaar en vijf maanden krijgen voor zijn acties..

Meest gelezen