Toekomst De Gea onzeker bij Manchester United

15-10-2018 14:09 - Door: MaxKoehorst

Toekomst De Gea onzeker bij Manchester United

De toekomst van David de Gea bij Manchester United is vooralsnog onzeker. De doelman, die volgend seizoen gratis de deur uit kan lopen zou niet lekker liggen met trainer José Mourinho en dus best open staan voor een stap.

Vervolg: Toekomst De Gea onzeker bij Manchester United

Real Madrid stond al enkele seizoenen in de rij om De Gea op te halen bij Manchester net zoals dat gebeurde bij Cristiano Ronaldo. Toch kwam het er niet van en deze zomer maakte Thibaut Courtois wél de stap richting de Spaanse topclub. 

 

Manchester United steunt dit seizoen erg op De Gea en het is nog maar de vraag of de Spaanse doelman nog wel zin heeft om elk seizoen niet om de prijzen te spelen.

 

De Gea's transfer naar Madrid zou inmiddels al drie keer zijn afgeketst, één keer zelfs door een te late fax net na het sluiten van de transfermarkt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Toekomst De Gea onzeker bij Manchester United

Een korte samenvatting: De toekomst van David de Gea bij Manchester United is vooralsnog onzeker. De doelman, die volgend seizoen gratis de deur uit kan lopen zou niet lekker liggen met trainer José Mourinho en dus best open staan voor een stap..

Meest gelezen