Update: KNVB laat incident Teze NIET voor wat het is

13-10-2018 18:33 - Door: MaxKoehorst

Update: KNVB laat incident Teze NIET voor wat het is

Jordan Teze komt toch niet weg met zijn spuugactie richting de Duitser Salih Özcan. Teze deed dit tijdens een interlandwedstrijd van de Onder-20 elftallen van beide landen. Teze zei spijt te hebben.

Vervolg: Update: KNVB laat incident Teze NIET voor wat het is

UPDATE:

De KNVB heeft besloten de spugende Jordan Teze toch een straf op te leggen; de speler wordt uit de selectie gezet. Eric Gudde nam samen met Nico-Jan Hoogma de beslissing. Eerder leek de speler er ongestraft mee weg te komen.


Het wordt door de speler, de trainer Bert Konterman en de KNVB gezien als een incidentele actie en geven de speler dan ook geen straf voor zijn ‘Rijkaard-actie’.

 

Konterman bevestigt het incident bij de NOS: ‘Tijdens deze ruzie zijn er over en weer dingen gebeurd die absoluut niet door de beugel kunnen. Er is gespuugd. Zowel wij als team, als Jordan zelf, vinden dat dit niet op een voetbalveld thuishoort en ook zeker niet hoort bij een speler die uitkomt voor zijn land.’

 

De negentienjarige PSV’er wordt in Duitsland door het slijk gehaald vanwege de actie, Bild opende er zelfs de dag mee.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Update: KNVB laat incident Teze NIET voor wat het is

Een korte samenvatting: Jordan Teze komt toch niet weg met zijn spuugactie richting de Duitser Salih Özcan. Teze deed dit tijdens een interlandwedstrijd van de Onder-20 elftallen van beide landen. Teze zei spijt te hebben..

Meest gelezen