Valentijn Driessen: Feyenoord, AZ en Vitesse kunnen nu al niet meer mee

17-9-2018 19:20 - Door: M.d.Z.

Dit seizoen zal de titelstrijd gaan tussen Ajax en PSV, waar chef voetbal Valentijn Driessen dat laat weten na het afgelopen weekend.

Vervolg: Valentijn Driessen: Feyenoord, AZ en Vitesse kunnen nu al niet meer mee

Naaste belagers als Feyenoord, AZ en Vitesse komen niet eens in de buurt van de twee Champions League afgevaardigde. Zondag speelde concurrenten AZ en Feyenoord 1-1, waar ze totaal niets mee opschoten, 'Beide clubs onderstreepten tijdens hun onderlinge ontmoeting het kansloze van hun missie om aan te sluiten bij PSV en Ajax,' aldus Driessen in zijn column.

 

Dat club uit Alkmaar weet het continue met eigen jeugd te doen en is totaal kansloos als het zich extern versterkt, 'Blijft AZ vasthouden aan het gevoerde beleid dan gaat het de doelstelling van zijn levensdagen niet halen. Hetzelfde geldt voor Feyenoord, zolang het van een financiële injectie verstoken blijft van bijvoorbeeld het nieuwe stadion Feyenoord City.'

 

Driessen ziet dat Ajax en PSV zich wel flink hebben versterkt met spelers van buitenaf, zo kwamen bij Ajax Tadic en Blind en wist PSV Gutierrez te halen en Lozano te behouden, 'Topspelers (voor Eredivisie-begrippen), die met hun kwaliteiten het verschil maken in de Eredivisie', aldus Driessen, die spreekt van een 'nieuwe realiteit' in de Eredivisie. Hoewel Feyenoord slechts drie punten achter Ajax en vijf achter PSV staat, denkt de journalist dat het beslissende gat in de Eredivisie al is geslagen. 'Nu al, na pas vijf competitieduels.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Valentijn Driessen: Feyenoord, AZ en Vitesse kunnen nu al niet meer mee

Een korte samenvatting: Dit seizoen zal de titelstrijd gaan tussen Ajax en PSV, waar chef voetbal Valentijn Driessen dat laat weten na het afgelopen weekend..

Meest gelezen