Daley Blind heeft zin in CL avontuur: Is weer lang geleden

18-9-2018 14:41 - Door: M.d.Z.

Daley Blind heeft zin in CL avontuur: Is weer lang geleden

Ajax mag sinds 2014 weer deelnemen aan de Champions League, waar routinier Daley Blind uitkijkt naar het avontuur op het hoogste podium.

Vervolg: Daley Blind heeft zin in CL avontuur: Is weer lang geleden

In gesprek met NUsport laat Blind weten: 'Mensen klampen je aan en beginnen over de wedstrijd tegen AEK. De euforie is groot, want we zitten een keer niet in de zwaarste poule.'

 

'Het is natuurlijk niet zo dat we maar even als tweede eindigen achter topfavoriet Bayern München. Benfica heeft ook goed gepresteerd in Europa de laatste jaren.' voor het laatst in 2005/2006 wisten de Amsterdammers door te stoten naar de knock out fase van de Champions League.

 

'Dat is eigenlijk te lang geleden, maar het geeft ook aan hoe lastig het is. We gaan er alles aan doen om dit weer te laten gebeuren.' Volgens Blind kan het publiek een belangrijke rol gaan spelen in de poulefase, 'Tijdens de warming-up voelde je al aan alles dat er iets ging gebeuren,' wat Blind merkte tijdens de vorige voorrondes. 'De vlaggetjes voor de wedstrijd, het enorme kabaal in het stadion. De wisselwerking met de fans was fantastisch. Dat kunnen we woensdag goed gebruiken tegen AEK Athene.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Daley Blind heeft zin in CL avontuur: Is weer lang geleden

Een korte samenvatting: Ajax mag sinds 2014 weer deelnemen aan de Champions League, waar routinier Daley Blind uitkijkt naar het avontuur op het hoogste podium..

Meest gelezen