Advocaat zet hoog in: FC Utrecht moet bij eerste vijf eindigen

17-9-2018 17:46 - Door: M.d.Z.

Advocaat zet hoog in: FC Utrecht moet bij eerste vijf eindigen

Waar FC Utrecht afgelopen weekend nog verassend verloor van promovendus FC Emmen, is daags na die nederlaag Dick Advocaat aangesteld.

Vervolg: Advocaat zet hoog in: FC Utrecht moet bij eerste vijf eindigen

De 70-jarige Hagenees is positief ingesteld en wil met de Domstedelingen dit seizoen de top 5 zien te realiseren. 'Het had onze voorkeur om met een naam te komen, waarbij autoriteit, kwaliteit en ervaring geen nadere toelichting behoeft. Met de komst van Dick is dat meer dan gelukt,' aldus directeur voetbalzaken Van Zuidam.

 

'Wij zijn hier als club ontzettend blij mee. Het werd mij al snel duidelijk in de gesprekken die wij voerden dat Dick met zijn enorme ervaring, persoonlijkheid en drive de juiste man is onze spelersgroep onder zijn hoede te nemen en onze sportieve doelen dit jaar te realiseren.'

 

Afgelopen seizoen had Advocaat Sparta onder zijn hoede, waarmee hij degradeerde uit de Eredivisie, toch wilde de Kleine Generaal weer aan het werk bij FC Utrecht, 'oen FC Utrecht aanklopte twijfelde ik geen moment. Ik heb een verleden bij de club, het stadion en de supporters zijn geweldig. Bovendien wil ik goed afsluiten in Nederland en dat kan bij FC Utrecht.'

 

'Technisch staat er een goed fundament met een brede, kwalitatieve spelersgroep. Samen gaan wij voor een klassering in de top vijf en afdwingen Europees voetbal. Ik heb daar alle vertrouwen in en kijk uit naar een goede samenwerking met spelers, staf en club,' aldus Advocaat.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Advocaat zet hoog in: FC Utrecht moet bij eerste vijf eindigen

Een korte samenvatting: Waar FC Utrecht afgelopen weekend nog verassend verloor van promovendus FC Emmen, is daags na die nederlaag Dick Advocaat aangesteld..

Meest gelezen