Neymar: Alle arbiters zijn tegenwoordig zo bevooroordeeld

15-9-2018 09:55 - Door: M.d.Z.

Neymar: Alle arbiters zijn tegenwoordig zo bevooroordeeld

Het oefenduel tussen Brazilie en El Salvador was voor Neymar niet een hele fijne, waar de aanvoerder van de Brazilianen een gele prent kreeg voorgehouden.

Vervolg: Neymar: Alle arbiters zijn tegenwoordig zo bevooroordeeld

Arbiter Jair Marrufo toonde Neymar de gele kaart na een fopduik, waar de aanvaller van PSG het spuugzat is dat er met een vooroordeel naar hem wordt gekeken. De Braziliaanse vedette lag op het WK in Rusland regelmatig op de grond, wat voor de nodige commotie heeft gezorgt in de voetbalwereld.

 

Nu gaat het volgens Neymar veel te ver, die tegen El Salvador opnieuw een gele prent kreeg voor een duikelpartij. 'Ik weet niet goed hoe ik met mijn reputatie om moet gaan, maar dit zal ik absoluut niet zomaar accepteren', zei de aanvaller tegen Globo Esporte. 'Dit moet stoppen.'

 

'Ik kan er in de wedstrijd niets aan veranderen, dus ik zei op dat moment ook niets en ben doorgegaan met voetballen,' gaat Neymar verder. 'Maar het is erg frustrerend. Dit is een gebrek aan respect: niet alleen naar mij, maar ook naar mijn ploeggenoten. Het is lastig om met een gele kaart op zak te voetballen. Deze jongen (scheidsrechter Marrufo, red.) wordt aangesteld voor een wedstrijd van de Braziliaanse ploeg, wat een erg serieuze taak is, en dan doet hij dit… Ik vind het niet correct. Als hij me geen penalty wil geven, prima, maar de gele kaart was nergens voor nodig.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Neymar: Alle arbiters zijn tegenwoordig zo bevooroordeeld

Een korte samenvatting: Het oefenduel tussen Brazilie en El Salvador was voor Neymar niet een hele fijne, waar de aanvoerder van de Brazilianen een gele prent kreeg voorgehouden..

Meest gelezen