Buffon lijkt basisplek kwijt bij PSG aan Aréola

11-9-2018 15:52 - Door: M.d.Z.

PSG trainer Tuchel is onder de indruk geraakt van Frans doelman Aréola, waardoor de goalie een basisplek bij Paris Saint Germain heeft weten af te dwingen.

Vervolg: Buffon lijkt basisplek kwijt bij PSG aan Aréola

Waar de 40-jarige Buffon naar Parijs kwam en bij PSG tekende, lijkt de Italiaan zijn basisplek onder de lat al te zijn kwijtgeraakt aan het begin van het seizoen. Tuchel wil vasthouden aan Areola na het optreden van de goalie tegen het Nederlands Elftal van jl zondagavond in Parijs.

 

In gesprek met RMC Sports laat Tuchel weten, 'Ik heb mijn keuze gemaakt, maar deze is nog allerminst definitief. Alphonse ligt wat mij betreft op poleposition. Hij komt uit de eigen opleiding. PSG betekent alles voor hem en hij wil zich absoluut bewijzen. We moeten trots zijn op spelers als hij, die de ziel van PSG vertegenwoordigen en de club een gezicht geven.'

 

Waar Buffon de eerste drie duels nog onder de lat stond bij PSG, lijkt de Italiaan zijn basisplaats voorlopig kwijt, 'Deze keuze moet gerespecteerd worden. Buffon is een legende, het idool van Alphonse. Het zijn twee sterke persoonlijkheden. Ik weet zeker dat Gigi hem helpt. Buffon is niet zomaar een speler op de bank, maar iemand die elke dag een enorme invloed heeft op het team.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Buffon lijkt basisplek kwijt bij PSG aan Aréola

Een korte samenvatting: PSG trainer Tuchel is onder de indruk geraakt van Frans doelman Aréola, waardoor de goalie een basisplek bij Paris Saint Germain heeft weten af te dwingen..

Meest gelezen