'Griezmann was volgens mij niet blij dat Frenkie hem een paar keer voorbijliep'

11-9-2018 08:02 - Door: NicoPeters

FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen was de laatste dagen bij het Nederlands elftal, maar hij had niet de opdracht om Frenkie de Jong ‘lekker te maken’ voor Barcelona. De middenvelder van Ajax wordt al maanden in verband gebracht met FC Barcelona, dat De Jong graag wil aantrekken.

Vervolg: 'Griezmann was volgens mij niet blij dat Frenkie hem een paar keer voorbijliep'

‘Nee, ik heb Abidal (de technisch manager van FC Barcelona, red.) er nog niet over gesproken dat ik hem in het trainingskamp voor Barça moet vastleggen. Dat zal misschien de volgende keer gebeuren, maar deze keer nog niet’, zei Cillessen tegen De Telegraaf. Over de kwaliteiten van De Jong zegt Cillessen: ‘Van zijn flair kan ik wel genieten.’

‘We hebben geprobeerd hem zo veel mogelijk de bal te geven, want je weet dat hij er iets goeds mee doet’, blikte Cillessen terug op de interland met Frankrijk (2-1 verlies) van zondag. ‘Antoine Griezmann was volgens mij ook niet blij dat Frenkie hem een paar keer voorbijliep.'

'Dan zie je toch wel zijn kwaliteiten, dat hij daar durft te voetballen. Ik denk het wel dat het totale onverschrokkenheid is, maar dat moet je maar aan hemzelf vragen. Ik ben zelf een iets ander type', aldus Cillessen.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

'Griezmann was volgens mij niet blij dat Frenkie hem een paar keer voorbijliep'

Een korte samenvatting: FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen was de laatste dagen bij het Nederlands elftal, maar hij had niet de opdracht om Frenkie de Jong ‘lekker te maken’ voor Barcelona. De middenvelder van Ajax wordt al maanden in verband gebracht met FC Barcelona, dat De Jong graag wil aantrekken..

Meest gelezen