Dick Advocaat gaat eigen assistent meenemen naar FC Utrecht

11-9-2018 07:44 - Door: NicoPeters

Dick Advocaat gaat eigen assistent meenemen naar FC Utrecht

Volgens het Algemeen Dagblad wordt Dick Advocaat de nieuwe trainer van FC Utrecht. De krant meldt dat het alleen nog onduidelijk is wie hij als assistent-trainer meeneemt naar FC Utrecht.

Vervolg: Dick Advocaat gaat eigen assistent meenemen naar FC Utrecht

De geroutineerde trainer begint waarschijnlijk wel pas na het competitieduel tussen FC Utrecht en FC Emmen van komende zondag aan zijn baan als trainer bij de club uit de Domstad. Eigenaar Frans van Seumeren en directeur voetbalzaken Jordy Zuidam werken momenteel aan een vernieuwde technische staf.

Het is niet duidelijk of de veldtrainers Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys allebei mogen aanblijven als Advocaat komt. Advocaat, die bij FC Utrecht de ontslagen Jean-Paul de Jong, neemt altijd een eigen assistent mee en dat zal nu ook gebeuren. Volgens het AD zijn er diverse opties en Zeljko Petrovic zou op voorhand de meest logische kandidaat zijn.

Petrovic en Advocaat werkten bij de Servische nationale ploeg en Sunderland al samen en toen ADO Den Haag in het verleden een trainer zocht, beveelde Advocaat Petrovic aan. Petrovic is nu clubloos en zou direct kunnen beginnen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dick Advocaat gaat eigen assistent meenemen naar FC Utrecht

Een korte samenvatting: Volgens het Algemeen Dagblad wordt Dick Advocaat de nieuwe trainer van FC Utrecht. De krant meldt dat het alleen nog onduidelijk is wie hij als assistent-trainer meeneemt naar FC Utrecht..

Meest gelezen