Borst: Van Persie moet terugkeren in Oranje

10-9-2018 17:05 - Door: M.d.Z.

Borst: Van Persie moet terugkeren in Oranje

Analist Hugo Borst pleit voor een terugkeer van Robin van Persie in Oranje, volgens hem kan de routinier nog veel betekenen voor het Nederlands Elftal.

Vervolg: Borst: Van Persie moet terugkeren in Oranje

In zijn column in het Algemeen Dagblad laat Borst weten te pleiten voor een terugkeer van Van Persie in Oranje, daar waar Oranje nog steeds een echte spits mist in de punt van de aanval. 'Als deze grijze eminentie helemaal fit is, is er werkelijk geen argument te verzinnen om Van Persie niet te selecteren.'

 

'En hij is beschikbaar, dat heeft Van Persie duidelijk te kennen gegeven. Bondscoach Koeman heeft gezegd dat het niet voor de hand ligt, maar dat hij theoretisch nog een beroep zou kunnen doen op Van Persie,' aldus Borst.

 

'Van Persie maakt Frenkie de Jong nóg een paar procentjes beter. Ook Memphis, die - dat moet duidelijk worden afgesproken - in de pikorde boven Van Persie staat, zal profiteren.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Borst: Van Persie moet terugkeren in Oranje

Een korte samenvatting: Analist Hugo Borst pleit voor een terugkeer van Robin van Persie in Oranje, volgens hem kan de routinier nog veel betekenen voor het Nederlands Elftal..

Meest gelezen