Juve en Inter zitten achter Ajax duo De Ligt en De Jong aan

10-9-2018 16:49 - Door: M.d.Z.

Juve en Inter zitten achter Ajax duo De Ligt en De Jong aan

Het Italiaanse nieuwsblad Coriello Dello Sport weet maandagochtend te melden dat twee topclubs uit de Serie A Ajaxduo De Ligt en De Jong met veel belangstelling volgt.

Vervolg: Juve en Inter zitten achter Ajax duo De Ligt en De Jong aan

Waar beide heren afgelopen zomer veel intertesse hadden van andere clubs, bleven ze toch het shirt van de Amsterdamse topclub trouw. Maar dat wil niet zeggen dat de wind nu gaat liggen, waar eerst alleen nog maar FC Barcelona en Tottenham interesse toonde is dat nu al meer.

 

Italiaanse hoofdmachten Juventus en Internazional zouden met veel belangstelling interesse tonen in Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt, Waar de verdediger bij Juventus hoog op het lijstje staat en wordt gezien als opvolger Mattia Caldara.

 

Daarintegen lijkt Internazionale bezig te zijn met de verjonging en lijkt Frenkie de Jong daar in beeld, daar waar ze concurrentie hebben van het machtige FC Barcelona.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juve en Inter zitten achter Ajax duo De Ligt en De Jong aan

Een korte samenvatting: Het Italiaanse nieuwsblad Coriello Dello Sport weet maandagochtend te melden dat twee topclubs uit de Serie A Ajaxduo De Ligt en De Jong met veel belangstelling volgt..

Meest gelezen