Voorbeschouwing: Group A, Nations League: Frankrijk - Nederland

9-9-2018 18:05 - Door: M.d.Z.

Zondagavond is het voor wereldkampioen Frankrijjk het eerste duel in de Nations League, waar het voorafgaand aan het duel met Oranje gehuldigd wordt voor eigen publiek. Dit door het binnenhalen van de wereldtitel afgelopen zomer in Rusland.

Vervolg: Voorbeschouwing: Group A, Nations League: Frankrijk - Nederland

Stade de France,
Waar de ploeg van Deschamps zal worden gehuldigd na het binnenhalen van de Franse wereldtitel, is het verplicht een goed resultaat neer te zetten in het eerste duel van de Nations League. Hierbij komt het Nederlands Elftal op bezoek in Parijs.

 

Afgelopen vrijdag wist Frankrijk teleur te stellen en speelde doelpuntloos gelijk tegen voormalig wereldkampioen Duitsland.

 

Daarintegen wist Oranje het duel donderdagvond tegen Peru (oefen) wel te winnen in de Johan Cruijff Arena, waar nipt met 2-1 werd gewonnen van het elftal van Farfan. Daar waar het zorgde voor een positieve impuls, was het voetbal nog allerminst voortreffelijk te noemen.

 

Is kijken hoe de internationals van Oranje het duel tegen de wereldkampioen gaan aanvangen, waar het duel in Parijs voor Koeman het duel is om te laten zien hoever Oranje nu echt is.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Group A, Nations League: Frankrijk - Nederland

Een korte samenvatting: Zondagavond is het voor wereldkampioen Frankrijjk het eerste duel in de Nations League, waar het voorafgaand aan het duel met Oranje gehuldigd wordt voor eigen publiek. Dit door het binnenhalen van de wereldtitel afgelopen zomer in Rusland..

Meest gelezen