Dirk Marcellis zet noodgedwongen punt achter loopbaan

3-9-2018 15:51 - Door: M.d.Z.

De oud PSV-er en momenteel uitkomend voor PEC Zwolle verdediger Dirk Marcellis stopt per direct met voetballen, de routinier heeft teveel hinder van een knieblessure waardoor hij genoodzaakt wordt een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan.

Vervolg: Dirk Marcellis zet noodgedwongen punt achter loopbaan

Waar Marcellis 97 keer uitkwam in het shirt van PEC Zwolle, speelde de verdediger ook nog enkele interlands. Waar Marcellis in 2013 zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie, onderging hij daarna verschillende zware operaties aan zijn knie. Waar Marcellis herstelde bij NAC, vertrok hij daarna naar PEC Zwolle, wat nu zijn eindstation is.

 

Twee weken geleden in het duel met FC Utrecht speelde de knieproblemen weer op voor de verdediger, die halverwege het duel in het kleedlokaal geemotineerd zijn afscheid al aankondigde.

 

Waar de afgelopen twee weken met onderzoeken werd gekeken of Marcellis nog kon doorgaan, werd hem aangeraden te stoppen, waarna de knoop definitief werd doorgehakt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dirk Marcellis zet noodgedwongen punt achter loopbaan

Een korte samenvatting: De oud PSV-er en momenteel uitkomend voor PEC Zwolle verdediger Dirk Marcellis stopt per direct met voetballen, de routinier heeft teveel hinder van een knieblessure waardoor hij genoodzaakt wordt een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan..

Meest gelezen