FC Twente haalt twaalfde versterking en komt met oud FC Barcelona speler

31-8-2018 18:16 - Door: M.d.Z.

FC Twente haalt twaalfde versterking en komt met oud FC Barcelona speler

FC Twente liet afgelopen week al de elfde versterking aantekenen maar pakt gewoon door, vrijdag wordt de komst van Spanjaard Javier Espinosa gepresenteerd. Alweer de twaalfde aanwinst voor de Tukkers.

Vervolg: FC Twente haalt twaalfde versterking en komt met oud FC Barcelona speler

De 25-jarige middenvelder Javier Espinosa heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij FC Twente, wat hem transfervrij heeft weten binnen te halen. 'We zijn buitengewoon trots dat Javier voor FC Twente heeft gekozen en dat we hem voor meerdere jaren hebben kunnen vastleggen,' laat technisch directeur Ted van Leeuwen weten.

 

'Javier is een geweldige allround middenvelder die bij FC Barcelona is opgeleid en met zijn 25 jaar heeft hij al een bulk aan ervaring. Zijn komst heeft veel energie gekost en daarom is het mooi dat we zijn overgang hebben kunnen realiseren. Ook bij deze overgang speelde de grootte van de club een belangrijke rol voor de speler om voor FC Twente te kiezen.'

 

Espinosa komt uit de jeugdopleiding van FC Barcelona, waarna hij vertrok naar het Spaanse Villarreal. Daarna verhuurde Villarreal hem aan Almería en Elche voordat hij vertrok naar Levante. Levante huurde hem vorig seizoen opnieuw uit aan Elche, waarna hij dit seizoen niet hoeft te rekenen op speeltijd.

 

Voor FC Twente de twaalfde aanwinst, eerder gingen Rafik Zekhniki, Ricardinho, Wout Brama, Tim Hölscher, Xandro Schenk, Matt Smith, Rafael Ramos, Cristian González en Ulrich Bapoh hem al voor. Espinosa is derde Spaanse aanwinst voor de Tukkers, die eerder al Nacho Monsalve en Aitor Cantalapiedra wisten te strikken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente haalt twaalfde versterking en komt met oud FC Barcelona speler

Een korte samenvatting: FC Twente liet afgelopen week al de elfde versterking aantekenen maar pakt gewoon door, vrijdag wordt de komst van Spanjaard Javier Espinosa gepresenteerd. Alweer de twaalfde aanwinst voor de Tukkers..

Meest gelezen