Henk Spaan: Niet Tadic maar Blind is de grootste aanwinst van Ajax

29-8-2018 20:55 - Door: M.d.Z.

Dinsdagavond wist Ajax zich na jaren afwezigheid op het hoogste niveau weer te plaatsen voor de Champions League. Waar Henk Spaan lovend was over de teruggekeerde Daley Blind.

Vervolg: Henk Spaan: Niet Tadic maar Blind is de grootste aanwinst van Ajax

In het Parool gaat Spaan van start, 'Twaalf keer verloor hij de bal, gaf hij een waardeloze pass, schoot hij hoog over en miste hij een penalty. Enthousiast kon ik worden over de prestatie van Blind, die een wedstrijd speelde die de huidige centrale verdedigers van Manchester United, gekocht door José Mourinho, nooit hebben gespeeld.'

 

'Tadic wordt de grote aankoop genoemd, maar Blind is het,' en dat ondanks de gemiste strafschop van Tadic, speelde Ajax in Kiev met 0-0 gelijk. Dat was voor de Amsterdammers genoeg na de 3-1 zege in het heenduel.

 

Donderdag 30 augustus is de loting in Nyon voor de groepsfase van de Champions League, waar Ajax en hopelijk dus ook PSV in pot drie geplaatst worden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Henk Spaan: Niet Tadic maar Blind is de grootste aanwinst van Ajax

Een korte samenvatting: Dinsdagavond wist Ajax zich na jaren afwezigheid op het hoogste niveau weer te plaatsen voor de Champions League. Waar Henk Spaan lovend was over de teruggekeerde Daley Blind..

Meest gelezen