FC Twente haalt met Noors jeugdtalent elfde versterking binnen

29-8-2018 21:22 - Door: M.d.Z.

FC Twente haalt met Noors jeugdtalent elfde versterking binnen

FC Twente heeft woensdag alweer de elfde versterking binnen weten te halen, linksbuiten Rafik Zekhniki wordt de rest van het seizoen gehuurd van het Italiaanse Fiorentina.

Vervolg: FC Twente haalt met Noors jeugdtalent elfde versterking binnen

De pas 20-jarige Rafik Zekhniki is een jeugdinternational van Noorwegen en werd vorig jaar zomer door Fiorentina overgenomen van Odds BK. Waar de linksbuiten vanaf april dit kalenderjaar werd uitgeleent aan Rosenborg BK.

 

Waar na drie maanden al een einde kwam aan dat avontuur bij Rosenborg BK voor de 20-jarige Noor, mag hij nu zijn geluk gaan beproeven bij FC Twente. Technisch directeur Ted van Leeuwen van FC Twente legt de lat hoog voor de Noor, 'Het is mooi dat we Rafik Zekhnini, een elegante snelle vleugelspeler, aan de selectie hebben kunnen toevoegen. Een echte vleugelflitser die aan beide kanten kan spelen en die we nog te kort kwamen in de selectie.'

 

Daar waar de Noor zelf tevreden oogt met zijn transfer naar FC Twente, 'Ik ben blij hier te zijn. FC Twente is een grote club, iedereen kent FC Twente en dan is het mooi om hier te mogen spelen. In een fantastisch stadion voor zo veel fans.'

 

Voor FC Twente is het de 11e aanwinst al, nadat eerder Ricardinho, Rafael Ramos, Wout Brama, Tim Hölscher, Xandro Schenk, Nacho Monsalve, Matt Smith, Aitor Cantalapiedra, Cristian González en Ulrich Bapoh al de club versterkte.

 

Na drie duels heeft FC Twente al vier punten weten te vergaren in de Keuken Kampioen Divisie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente haalt met Noors jeugdtalent elfde versterking binnen

Een korte samenvatting: FC Twente heeft woensdag alweer de elfde versterking binnen weten te halen, linksbuiten Rafik Zekhniki wordt de rest van het seizoen gehuurd van het Italiaanse Fiorentina..

Meest gelezen