Ajax trainer Ten Hag: Ajax hoort thuis in de Champions League

29-8-2018 19:05 - Door: M.d.Z.

Ajax trainer Ten Hag was dinsdagavond maar wat trots dat zijn manschappen de Champions League hebben behaald, de ploeg kan dan ook rekenen op complimenten.

Vervolg: Ajax trainer Ten Hag: Ajax hoort thuis in de Champions League

De 0-0 was genoeg in Kiev, nadat de Amsterdammers eerder al in eigen huis met 3-1 wisten te winnen. 'Dit is genieten. De groep is in korte tijd naar elkaar gegroeid en nu bereiken we iets wezenlijks. De spelers en de fans hunkerden hiernaar. De manier waarop we dit bereikt hebben is ook geweldig, we waren soeverein,' aldus een lovende Ten Hag in gesprek met Veronica.

 

Waar Ajax heer en meester was in Kiev, kon het niet goed omgaan met de gekregen kansen, 'Dat is een punt van verbetering, we moeten effectiever zijn', vond Ten Hag. 'Ik kan het nu wel even opzij zetten, maar als ik in de relativeringsmodus kom, dan zal ik het ze onder de neus wrijven.'

 

Nu de ploeg is geplaatst voor de Champions League, hopen ze in Amsterdam op een mooie loting, 'Ik hoop niet dat iemand nu de deur achter zich dichttrekt', geeft Ten Hag dan ook aan. 'We hebben het goed voor elkaar met de huidige spelersgroep, die is goed in balans. Er zit nog veel meer in, daar moeten we aan werken.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax trainer Ten Hag: Ajax hoort thuis in de Champions League

Een korte samenvatting: Ajax trainer Ten Hag was dinsdagavond maar wat trots dat zijn manschappen de Champions League hebben behaald, de ploeg kan dan ook rekenen op complimenten..

Meest gelezen