PSV thuis tegen BATE in volledig uitverkocht huis

27-8-2018 19:54 - Door: M.d.Z.

PSV thuis tegen BATE in volledig uitverkocht huis

In de loop van maandag of dinsdag zullen alle beschikbare kaarten worden vergeven, waardoor PSV het returnduel tegen BATE in een uitverkocht huis zal spelen.

Vervolg: PSV thuis tegen BATE in volledig uitverkocht huis

In totaal zijn er nog een slordige 300 kaarten te koop, waardoor PSV het returnduel tegen BATE kan rekeken op de volledige steun van het thuispubliek. Het uitvak waar de BATE supporters zitten zal worden opgesplits, zodat de supporters daar ook nog thuiskaarten voor kunnen aanschaffen.

 

Waar PSV het uitduel vorige week met 2-3 wist te winnen, is er het vertrouwen dat de groepsfase van de Champions League wordt bewerkstelligd. Ook Van Bommel weet dat de aanhang een belangrijke rol kan gaan spelen, 'Ze kunnen zeker een rol spelen. Zoals ik hen ken staan ze achter ons zoals ze dat deden in bijvoorbeeld de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en in het uitduel bij Fortuna Sittard.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV thuis tegen BATE in volledig uitverkocht huis

Een korte samenvatting: In de loop van maandag of dinsdag zullen alle beschikbare kaarten worden vergeven, waardoor PSV het returnduel tegen BATE in een uitverkocht huis zal spelen..

Meest gelezen