Vertrek Strootman bij AS Roma is om gaten te dichten: Wilde niet weg

27-8-2018 18:37 - Door: M.d.Z.

Het vertrek van Kevin Strootman naar het Franse Olympique Marseille was pure financiele noodzaak voor de Romeinen, daar waar de middenvelder zelf niet dacht een vertrekken.

Vervolg: Vertrek Strootman bij AS Roma is om gaten te dichten: Wilde niet weg

Waar Strootman nog een doorlopend contract had bij AS Roma, wilde de oud PSV-er niet vertrekken uit Roma. Maar de financieen van AS Roma lieten te wensen over, waardoor het geld uit Marseille als een mooie meevaller werkte voor de Romeinen. Waar Olympique Marseille een slordige 28 miljoen betaald voor de Nederlander, was Strootman geliefd bij de aanhang van AS Roma.

 

AS Roma spendeerde deze zomer 136.6 miljoen euro aan versterkingen en had het geld van Marseille dan ook nodig om de wonden te dichten. De algemeen directeur liet weten dat het vertrek van de Nederlander was ingecalculeerd, een vervanger halen is dan ook niet nodig.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vertrek Strootman bij AS Roma is om gaten te dichten: Wilde niet weg

Een korte samenvatting: Het vertrek van Kevin Strootman naar het Franse Olympique Marseille was pure financiele noodzaak voor de Romeinen, daar waar de middenvelder zelf niet dacht een vertrekken..

Meest gelezen