Van Bommel in aanloop naar PEC uit: Kunstgras is hele andere wereld

24-8-2018 20:28 - Door: M.d.Z.

Van Bommel in aanloop naar PEC uit: Kunstgras is hele andere wereld

Met het wekelijkse perspraatje keek PSV trainer Van Bommel vooruit naar het uitduel met PEC Zwolle en de aankomende week met het returnduel in de play off van de Champions League.

Vervolg: Van Bommel in aanloop naar PEC uit: Kunstgras is hele andere wereld

Van Bommel gaf met weinig woorden aan dat de KNVB eens moet gaan nadenken over de ploegen die voor de Champions League uitkomen, daags eerder niet op kunstgras moeten spelen.

 

Met de blik naar komend weekend liet Van Bommel weten: ' 'Zij hebben twee keer verloren, dan kun je vanuit hun perspectief twee kanten op redeneren; PSV komt op een ideaal moment, of juist niet. Vanuit ons perspectief: PEC Zwolle-uit, op zaterdagavond kwart voor negen, tussen twee belangrijke Europese wedstrijden door, tja…'

 

Blessure Thomas
Over de nieuwkomer die een zware knieblessure heeft opgelopen liet Van Bommel duidelijk weten niet blij te zijn met dat nieuws. Maar tegelijkertijd liet de oefenmeester weten niet te moeten blijven stilstaan bij de negatieviteit, 'Het moet ons uiteindelijk ook niet uitmaken tegen wie we wanneer en hoe laat spelen. Daarin moeten de spelers leren onverstoorbaar te zijn. Het is een uitdaging dat je dat gevoel altijd bij jezelf moet kunnen oproepen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Bommel in aanloop naar PEC uit: Kunstgras is hele andere wereld

Een korte samenvatting: Met het wekelijkse perspraatje keek PSV trainer Van Bommel vooruit naar het uitduel met PEC Zwolle en de aankomende week met het returnduel in de play off van de Champions League..

Meest gelezen