FC Utrecht weet populaire V.d Maarel langer te binden

24-8-2018 13:20 - Door: M.d.Z.

FC Utrecht weet populaire V.d Maarel langer te binden

Mark v.d Maarel is bij FC Utrecht een populaire speler en dat heeft de club vrijdag bezegeld met een contractverlenging.

Vervolg: FC Utrecht weet populaire V.d Maarel langer te binden

V.d Maarel had nog een doorlopend contract tot medio 2019 bij de Domstedelingen, dat is vrijdag met nog eens twee jaar verlengd. De verdediger ligt nu vast tot medio 2021 bij FC Utrecht.

 

Daar waar de verdediger al sinds 2008 in het shirt van FC Utrecht speelt, maakte hij in het seizoen 2009/2010 pas zijn officiele debuut in de hoofdmacht van de Domstedelingen. Afgelopen seizoen kreeg de verdediger de award voor de meest populaire speler.

 

Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken is wel in zijn nopjes met de verlenging, ''Mark is zowel op het veld als buiten de lijnen enorm belangrijk voor FC Utrecht. Hij heeft met zijn ervaring en persoonlijkheid een bepalende rol in de groep. Door de jaren heen heeft hij zich bovendien ontwikkeld tot een publiekslieveling.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Utrecht weet populaire V.d Maarel langer te binden

Een korte samenvatting: Mark v.d Maarel is bij FC Utrecht een populaire speler en dat heeft de club vrijdag bezegeld met een contractverlenging..

Meest gelezen