Drietal clubs hebben interesse in Sofyan Amrabat van Feyenoord

22-8-2018 19:18 - Door: M.d.Z.

Drietal clubs hebben interesse in Sofyan Amrabat van Feyenoord

Waar de crisissituatie zijn invloed heeft op de spelersgroep bij Feyenoord, wil Sofyan Amrabat het liefst vertrekken uit de Kuip. Volgens VI zijn er een drietal clubs die Amrabat uit zijn lijden willen verlossen.

Vervolg: Drietal clubs hebben interesse in Sofyan Amrabat van Feyenoord

Waar Club Brugge, Sporting Portugal en FSV Mainz 05 de middenvelder willen overnemen van Feyenoord, wil Amrabat het liefst deze zomer nog verkassen bij de Rotterdamse grootmacht.

 

Waar Amrabat afgelopen seizoen overkwam van FC Utrecht, wist hij nooit echt door te breken als basisspeler bij Feyenoord. Waar de rechtsback afgelopen seizoen 31 duels speelde, kon hij nooit rekenen op een vaste plek in de selectie.

 

Waar Amrabat in de Johan Cruijff Schaal nog wel mocht meespelen en tegen AS Trenzin ook nog mocht opdraven, waren de eerste twee Eredivisieduels niet aan hem besteed.

 

Daar waar trainer Van Bronckhorst duidelijkheid verschaft in gesprek met FOX Sports, 'Of er voor Sofyan nog een toekomst is bij Feyenoord ligt aan hemzelf en wat hij zelf wil. Wat hij wil weet ik en daarom kies ik voor andere mensen. Hij heeft aangegeven dat hij het liefst weg wil bij Feyenoord, daarom maak ik nu andere keuzes. Hierdoor houd ik geen rekening meer met hem in de plannen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Drietal clubs hebben interesse in Sofyan Amrabat van Feyenoord

Een korte samenvatting: Waar de crisissituatie zijn invloed heeft op de spelersgroep bij Feyenoord, wil Sofyan Amrabat het liefst vertrekken uit de Kuip. Volgens VI zijn er een drietal clubs die Amrabat uit zijn lijden willen verlossen..

Meest gelezen