Ronald Koeman: Had Frenkie de Jong al langer op de radar

22-8-2018 18:28 - Door: M.d.Z.

Ronald Koeman: Had Frenkie de Jong al langer op de radar

Waar Oranje toewerkt naar het duel met Peru en de eerste wedstrijd in de Nations League tegen Frankrijk, nam Ronald Koeman Ajacied Frenkie de Jong op in de voorselectie.

Vervolg: Ronald Koeman: Had Frenkie de Jong al langer op de radar

De bondscoach laat de de site van de KNVB weten dat de Ajacied al langer in beeld was bij hem, 'Anders had hij er al bij geweest, zeker in de voorselectie.' Daar waar Oranje onder leiding van Koeman al vier oefenduels kende, zal het tegen Peru en Frankrijk de vijfde en zesde zijn.

 

'Er is een evaluatie gemaakt na die interlands. Tijdens die wedstrijden zijn er goede dingen geweest, maar ook zaken waar we ons in willen verbeteren. Met de speelwijze willen we grotendeels verder.'

 

Waar het duel tegen Peru in het teken staat van het afscheid van Wesley Sneijder, is drie dagen later het duel in de Nations League tegen wereldkampioen Frankrijk voor het echie, 'We weten dat de groep met Frankrijk en Duitsland erg sterk is. Frankrijk is de wereldkampioen en er is geen beter moment om ze te treffen. We weten dan waar we staan. Het is een mooie uitdaging, we kunnen aan de bak.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronald Koeman: Had Frenkie de Jong al langer op de radar

Een korte samenvatting: Waar Oranje toewerkt naar het duel met Peru en de eerste wedstrijd in de Nations League tegen Frankrijk, nam Ronald Koeman Ajacied Frenkie de Jong op in de voorselectie..

Meest gelezen