Van Bommel vrij duidelijk: Ze hebben meer CL ervaring dan wij

21-8-2018 15:58 - Door: M.d.Z.

Van Bommel vrij duidelijk: Ze hebben meer CL ervaring dan wij

Voor PSV begint vanavond de eerste horde richting de Champions League, waar in het heenduel van de play off het Russische BATE wacht.

Vervolg: Van Bommel vrij duidelijk: Ze hebben meer CL ervaring dan wij

Van Bommel wil dan ook niks weten van onderschatting, 'Ik vind dat er vrij denigrerend naar BATE Borisov wordt gekeken. BATE heeft meer in de Champions League gespeeld dan PSV in de laatste jaren. Dat zegt mij meer dan genoeg,' liet de oefenmeester maandagavond weten op de persconferentie.

 

'Dit wordt een moeilijke wedstrijd tegen een lastige tegenstander. Wij moeten het als PSV van het team hebben en moeten daarom ons eigen niveau zien te halen. Dit wordt een hele zware tweestrijd.'

 

Dat er voor PSV financiele belangen op staan dinsdagavond in Wit Rusland, houdt Van Bommel zich daar niet zo mee bezig, 'Ik houd me niet met de financiën bezig. Ik ben er voor het sportieve en we willen niets liever dan de groepsfase halen en dan zes duels op topniveau spelen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Bommel vrij duidelijk: Ze hebben meer CL ervaring dan wij

Een korte samenvatting: Voor PSV begint vanavond de eerste horde richting de Champions League, waar in het heenduel van de play off het Russische BATE wacht..

Meest gelezen