PSV laat nieuwkomers Sainsbury en Thomas thuis voor duel met BATE

20-8-2018 16:51 - Door: M.d.Z.

PSV laat nieuwkomers Sainsbury en Thomas thuis voor duel met BATE

Waar PSV maandag met een 21-koppige selectie naar Wit Rusland afreist, zullen nieuwkomers Trent Sainsbury en Ryan Thomas nog niet van de partij zijn in het heenduel tegen BATE in de play off richting de Champions League.

Vervolg: PSV laat nieuwkomers Sainsbury en Thomas thuis voor duel met BATE

Waar nieuwkomers Trent Sainsbury en Ryan Thomas moeten wachten op hun eerste speelminuten in de Eredivisie, lijkt Thomas nog last te ondervinden van een knieblessure en weten de Eindhovenaren niet hoe lang het duurt voordat de middenvelder kan spelen.

 

Waar naast Luckassen het duo nieuwkomers dus ontbreekt, neemt Van Bommel wel talenten Jordan Teze en Michal Sadilek mee richting Minsk voor het duel met BATE.

 

De volledige 21-koppige selectie van PSV:

Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Viergever, Schwaab, Angeliño, Pereiro, Mauro Junior, Lozano, Hendrix, De Jong, Malen, Rigo, Obispo, Bergwijn, Rosario, Dumfries, Ramselaar, Sadilek, Teze.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV laat nieuwkomers Sainsbury en Thomas thuis voor duel met BATE

Een korte samenvatting: Waar PSV maandag met een 21-koppige selectie naar Wit Rusland afreist, zullen nieuwkomers Trent Sainsbury en Ryan Thomas nog niet van de partij zijn in het heenduel tegen BATE in de play off richting de Champions League..

Meest gelezen