Eden Hazard: 'Ik blijf gewoon bij Chelsea FC'

19-8-2018 12:23 - Door: M.d.Z.

Waar de Belgisch International Eden Hazard al langere tijd in verband werd gebracht met een transfer naar Real Madrid, laat de middenvelder weten deze zomer niet meer te vertrekken bij Chelsea FC.

Vervolg: Eden Hazard: 'Ik blijf gewoon bij Chelsea FC'

Na het WK liet de Belg weten dat het misschien tijd was voor een nieuw avontuur, waar Real Madrid werd genoemd als volgende halte. Daar waar Hazard een nieuw contract bij de Londenaren kan ondertekenen, is de Belg nog terughoudend over de situatie.

 

'Je weet wat ik na het WK heb gezegd. Ik ben gelukkig hier, daar wil ik nu niet meer over praten,' liet de Belg weten na afloop van de 3-2 zege op Arsenal in gesprek met RMC Sport. 'Er is veel gezegd, veel onzin. Op dit moment ben ik gelukkig. Ik sta nog twee jaar onder contract en we zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik zal dit jaar niet meer vertrekken.'

 

'De transfermarkt in Engeland is al gesloten. We kunnen verkopen, maar we kunnen geen spelers meer aantrekken. Het zou een beetje vreemd zijn als Chelsea me zou laten gaan en geen vervanger zou kunnen halen. We konden (tegen Arsenal) zien dat de fans van me houden. Ik voel me hier goed. We zullen zien wat er in een jaar of twee gebeurt.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Eden Hazard: 'Ik blijf gewoon bij Chelsea FC'

Een korte samenvatting: Waar de Belgisch International Eden Hazard al langere tijd in verband werd gebracht met een transfer naar Real Madrid, laat de middenvelder weten deze zomer niet meer te vertrekken bij Chelsea FC..

Meest gelezen