Ol. Marseille moet Mario Balotelli vergeten

19-8-2018 12:52 - Door: M.d.Z.

De Italiaanse spits Mario Balotelli zal definitief niet de nieuwe spits worden van het Franse Olympique Marseille, de club is niet op zoek naar een nieuwe aanvallende impuls.

Vervolg: Ol. Marseille moet Mario Balotelli vergeten

Waar de bonkige spits afgelopen weekend niet aanwezig was bij het openingsduel van Nice, laat trainer Patrick Vieira weten dat het onwaarschijnlijk is dat Balotelli blijft. 'Jij praat erover, wij doen het in het bijzonder niet bij de club. De prioriteit is geen spits,' wanneer het gaat over Olympique Marseille, aldus trainer Rudi.

 

'Ik ben heel blij dat Valère Germain goed begonnen is. Kostas Mitroglou kende een zeer goede voorbereiding toen hij afgelopen zomer op 31 augustus aankwam met een spierblessure. In het afgelopen seizoen had hij de beste verhouding van gemaakte Europese doelpunten en speeltijd, of bijna. Ik ben tevreden met deze twee, er is geen reden om op zoek te gaan naar anderen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ol. Marseille moet Mario Balotelli vergeten

Een korte samenvatting: De Italiaanse spits Mario Balotelli zal definitief niet de nieuwe spits worden van het Franse Olympique Marseille, de club is niet op zoek naar een nieuwe aanvallende impuls..

Meest gelezen