Ten Hag: 'Ik heb een goed gevoel dat Hakim Ziyech blijft'

17-8-2018 18:24 - Door: M.d.Z.

Ten Hag: 'Ik heb een goed gevoel dat Hakim Ziyech blijft'

Het eind van de maand komt steeds dichterbij en er is momenteel nog geen club concreet geweest voor Hakim Ziyech, daar waar Ajax trainer Ten Hag het vertrouwen heeft dat de Marokkaan blijft.

Vervolg: Ten Hag: 'Ik heb een goed gevoel dat Hakim Ziyech blijft'

Waar de Engelse transfermarkt al bijna een week gesloten is, gaat ook de Italiaanse transfermarkt vrijdag dicht. De kans dat Ziyech Ajax gaat verlaten lijkt dan ook steeds kleiner te worden. Eric Ten Hag heeft goed vertrouwen dat de middenvelder dit seizoen gewoon in het shirt van Ajax te bewonderen is.

 

'Hakim heeft niet gezegd dat hij definitief blijft', zei Ten Hag vrijdag op zijn persconferentie. 'Hij is rustig en focust zich op de wedstrijden. Het gevaar van een transfer lonkt nog steeds, door goede optredens zoals tegen Standard Luik. Hij bevestigt hoe goed hij is, maar een aantal markten gaat al dicht. De kans is groot dat hij er op 1 september nog is, al kan ik natuurlijk niet in een glazen bol kijken. Ik weet ook niet hoe de besluitvorming bij andere clubs is.'

 

Mocht Ziyech aanblijven, dan hoeft er voor Ten Hag niemand meer bij en is de oefenmeester blij met de huidige selectie. 'Tenzij Ziyech nog vertrekt', benadrukte de coach. 'Als de selectie zo blijft, gaat er niks meer gebeuren. Misschien word ik nog verrast door de scouting, maar het is prima zo. Alle posities zijn bezet.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ten Hag: 'Ik heb een goed gevoel dat Hakim Ziyech blijft'

Een korte samenvatting: Het eind van de maand komt steeds dichterbij en er is momenteel nog geen club concreet geweest voor Hakim Ziyech, daar waar Ajax trainer Ten Hag het vertrouwen heeft dat de Marokkaan blijft..

Meest gelezen