Feyenoord ontkent: Er is niet gezegd dat hij niet weg mag

15-8-2018 22:08 - Door: NicoPeters

Feyenoord ontkent: Er is niet gezegd dat hij niet weg mag

Middenvelder Tonny Vilhena van Feyenoord zou van de club niet mogen vertrekken, maar volgens trainer Giovanni van Bronckhorst klopt dat niet. Eintracht Frankfurt zou Vilhena willen kopen, maar de club zou van technisch directeur Martin van Geel te horen hebben gekregen dat Vilhena niet te koop is.

Vervolg: Feyenoord ontkent: Er is niet gezegd dat hij niet weg mag

‘Er is niet gezegd dat hij niet weg mag. Er is contact geweest tussen de clubs, maar er is geen bod op hem gedaan’, zei Van Bronckhorst op de persconferentie in aanloop naar de return tegen AS Trencin in de derde voorronde van de Europa League.

De coach zei verder veel met Vilhena te hebben gesproken. ‘Hij is hét voorbeeld voor jeugdspelers van Feyenoord. Als hij weggaat, moeten andere spelers opstaan’, aldus Van Bronckhorst. Volgens het Algemeen Dagblad wil Eintracht Frankfurt wel een formeel bod gaan doen op Vilhena. Op basis van de woorden van Van Bronckhorst staat Feyenoord daar dus voor open.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord ontkent: Er is niet gezegd dat hij niet weg mag

Een korte samenvatting: Middenvelder Tonny Vilhena van Feyenoord zou van de club niet mogen vertrekken, maar volgens trainer Giovanni van Bronckhorst klopt dat niet. Eintracht Frankfurt zou Vilhena willen kopen, maar de club zou van technisch directeur Martin van Geel te horen hebben gekregen dat Vilhena niet te koop is..

Meest gelezen