Van Persie heeft hoop: Het publiek is cruciaal

15-8-2018 21:15 - Door: NicoPeters

Van Persie heeft hoop: Het publiek is cruciaal

Feyenoord heeft donderdag een wonder nodig om AS Trencín uit te schakelen in de derde voorronde van de Europa League. Vorige week werd er kansloos met 4-0 verloren en Feyenoord weet dus wat het moet doen. Aanvoerder Robin van Persie heeft er echter toch vertrouwen in.

Vervolg: Van Persie heeft hoop: Het publiek is cruciaal

'Feyenoord heeft wel vaker wedstrijden met 4-0 of 5-0 gewonnen, toch?', zei Van Persie, die in de heenwedstrijd tegen Trencín ontbrak. Van Persie had het duel uiteraard wel gezien. 'Daarna hebben we met elkaar gesproken. Ook voorafgaand aan De Graafschap (afgelopen zondag en 2-0 verlies, red.). Dan is het wel extra jammer dat het even niet goed viel in die wedstrijd, maar de spirit is hartstikke goed, de trainingen zijn fantastisch.’

Van Persie heeft dan ook goede hoop. ‘Er is écht een plan, maar dan moet het wel een keer goed vallen. Het is één wedstrijd, dan moet het op het juiste moment lekker vallen. Dat is nu wel extra belangrijk', vertelde hij verder tegen Feyenoord TV.

Volgens de aanvaller gaat het publiek een belangrijke rol spelen. 'Het publiek is cruciaal. Het is niet niets voor een jonge groep als Trencín om in De Kuip te gaan spelen. Voor jonge spelers kan het pittig zijn om hier te spelen. Als de fans er volledig achter gaan staan en wij goed drukzetten en er volledig voor gaan - wat we van plan zijn - dan kan het echt een leuke avond worden', aldus Van Persie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Persie heeft hoop: Het publiek is cruciaal

Een korte samenvatting: Feyenoord heeft donderdag een wonder nodig om AS Trencín uit te schakelen in de derde voorronde van de Europa League. Vorige week werd er kansloos met 4-0 verloren en Feyenoord weet dus wat het moet doen. Aanvoerder Robin van Persie heeft er echter toch vertrouwen in. .

Meest gelezen