'Van Bronckhorst stelt functioneren ter discussie'

15-8-2018 08:04 - Door: NicoPeters

'Van Bronckhorst stelt functioneren ter discussie'

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn functioneren ter discussie gesteld, zo meldt Voetbal International. De trainer deed dit na de wedstrijd tegen De Graafschap van afgelopen zondag. Feyenoord verloor toen met 2-0 van de club uit Doetinchem.

Vervolg: 'Van Bronckhorst stelt functioneren ter discussie'

 
Van Bronckhorst vroeg in de kleedkamer of de spelers van Feyenoord nog vertrouwen in hem hebben. De coach denkt dat enkele spelers niet meer achter hem staan en verder is hij niet te spreken over enkele spelers.
 
Jean-Paul Boëtius pakte bijvoorbeeld een domme rode kaart tegen De Graafschap door na een gele kaart voor een overtreding cynisch te klappen naar arbiter Pol van Boekel. Eerder wilde hij na een oefenduel met Fenerbahçe al niet meedoen met een uitlooptraining. 
 
Feyenoord zit in crisis omdat donderdag ook al met 4-0 werd verloren bij AS Trencin. Volgens VI zit Van Bronckhorst nu in zijn derde crisis. In zijn eerste jaar bij Feyenoord verloor hij al eens zeven duels op rij. Het jaar erop werd hij kampioen, maar vorig seizoen werd de club slechts vierde.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

'Van Bronckhorst stelt functioneren ter discussie'

Een korte samenvatting: Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn functioneren ter discussie gesteld, zo meldt Voetbal International. De trainer deed dit na de wedstrijd tegen De Graafschap van afgelopen zondag. Feyenoord verloor toen met 2-0 van de club uit Doetinchem..

Meest gelezen