Serrarens cultfiguur bij De Graafschap: Hij kent niemand van de tegenstander

13-8-2018 22:44 - Door: NicoPeters

Trainer Henk de Jong van het gepromoveerde De Graafschap is vol lof over zijn spits Fabian Serrarens. De spits (27) debuteerde zondag tegen Feyenoord in de Eredivisie en hij scoorde direct een keer in de met 2-0 gewonnen wedstrijd. Zijn directe tegenstander Eric Botteghin kreeg tevens rood (twee keer geel) door overtredingen op Serrarens.

Vervolg: Serrarens cultfiguur bij De Graafschap: Hij kent niemand van de tegenstander

Bij Studio Voetbal had gast Kees Jansma lovende woorden over voor Serrarens en hij noemde hem een 'een bandiet van een speler'. De Jong, die vanuit zijn huis in de live-uitzending was, zei: 'Een lieve schat, maar wel een kreng. Hij kent niemand van de tegenstander, joh. Hij leest boeken en rijdt wat op zijn motor. Een cultfiguur. Daar moet je goed op passen.'
 
'Op maandagmorgen moet ik hem ook altijd wakker maken. Dan denkt hij: het is het begin van de week, dan doe ik maar even rustig aan. Maar Fabian is een fantastische gast in de groep', aldus De Jong.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Serrarens cultfiguur bij De Graafschap: Hij kent niemand van de tegenstander

Een korte samenvatting: Trainer Henk de Jong van het gepromoveerde De Graafschap is vol lof over zijn spits Fabian Serrarens. De spits (27) debuteerde zondag tegen Feyenoord in de Eredivisie en hij scoorde direct een keer in de met 2-0 gewonnen wedstrijd. Zijn directe tegenstander Eric Botteghin kreeg tevens rood (twee keer geel) door overtredingen op Serrarens..

Meest gelezen