Bas Dost weer goud waard voor Sporting bij seizoensopening

13-8-2018 19:08 - Door: M.d.Z.

Bas Dost weer goud waard voor Sporting bij seizoensopening

Waar de 29-jarige Bas Dost deze zomer leek te vertekken bij het Portugese Sporting, koos de aanvaller toch voor een derde seizoen bij de club uit Portugal.

Vervolg: Bas Dost weer goud waard voor Sporting bij seizoensopening

En dat is maar goed ook, want de kick off van het nieuwe seizoen met het duel tegen Moreirense was de aanvaller direct tweemaal trefzeker. Hierdoor wist Sporting het uitduel met 1-3 winnend af te sluiten.

 

In de eerste twee seizoenen was Dost goed voor 70 goals in 90 wedstrijden voor Sporting, waar nu zijn eerste goals van het nieuwe seizoen er direct weer in liggen. Daar waar Sporting binnen 6 minuten nog wel op achterstand kwam door een doelpunt van Heriberto Tavares, was het Bruno Fernandes die voor de gelijke stand zorgde.

 

Een kwartier voor tijd mocht Dost aanleggen vanaf de stip en zette zijn ploeg op voorsprong, waarna hij in de slotfase de drie punten over de streep trok met zijn tweede treffer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bas Dost weer goud waard voor Sporting bij seizoensopening

Een korte samenvatting: Waar de 29-jarige Bas Dost deze zomer leek te vertekken bij het Portugese Sporting, koos de aanvaller toch voor een derde seizoen bij de club uit Portugal..

Meest gelezen