Ryan thomas naar PSV, deal Mexicaan Gutiérrez van de baan

11-8-2018 20:42 - Door: M.d.Z.

Ryan thomas naar PSV, deal Mexicaan Gutiérrez van de baan

Waar PSV tevergeefs de Mexicaan Érick Gutiérrez naar Eindhoven wil halen, lijken de Mexicanen de vraagprijs als maar op te schroeven. Bij de landskampioen krijgen ze buikpijn, waardoor Ryan Thomas van PEC Zwolle maar werd aangetrokken als nieuwe middenvelder.

Vervolg: Ryan thomas naar PSV, deal Mexicaan Gutiérrez van de baan

De komst van de middenvelder van PEC wordt met wisselende reacties ontvangen, waar de 23-jarige middenvelder maandag de medische keuring nog moet doorstaan wil hij bij PSV tekenen.

 

 

 

 

Thomas moet bij PSV meer een verbindingsspeler worden en wordt gezien als versterking in de breedte van de selectie, waardoor de deal van de Mexicaan Érick Gutiérrez momenteel in de ijskast wordt gezet zijn niet alle PSV fans het daarmee eens.

 

Het is nu afwachten of er nog bijzondere dingen in de selectie gebeuren, waardoor Gutiérrez alsnog kan komen. Het lijkt bijna onmogelijk, omdat de spelers die veel waarde vertegenwoordigen in principe bij het team blijven. PSV heeft tevergeefs geprobeerd de Mexicaan te huren met een optie tot koop, maar daar willen de Mexicanen niet in mee.

 

Met de verkoop van Isimat is er nog geen gegadigde, maar de kans dat de Fransman verwerkt deze zomer is nog aanwezig.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ryan thomas naar PSV, deal Mexicaan Gutiérrez van de baan

Een korte samenvatting: Waar PSV tevergeefs de Mexicaan Érick Gutiérrez naar Eindhoven wil halen, lijken de Mexicanen de vraagprijs als maar op te schroeven. Bij de landskampioen krijgen ze buikpijn, waardoor Ryan Thomas van PEC Zwolle maar werd aangetrokken als nieuwe middenvelder..

Meest gelezen