PSV betaalt drie miljoen voor Thomas van PEC

10-8-2018 22:48 - Door: MaxKoehorst

PSV betaalt drie miljoen voor Thomas van PEC

Ryan Thomas verlaat PEC Zwolle voor PSV. De speler uit Nieuw-Zeeland is de volgende aanwinst deze zomer van de Eindhovenaren die vooral voor de extra diepte in de selectie is gehaald.

Vervolg: PSV betaalt drie miljoen voor Thomas van PEC

Thomas, die hetzelfde pad bewandeld als oud-PEC speler Trent Sainsbury, speelde sinds 2013 al voor Zwolle en maakte sindsdien de nodige successen mee onder Art Langeler en Ron Jans. 

 

PSV wil dit seizoen weer meedoen om de prijzen en na het vertrek van Nicolas Isimat-Mirin, Santiago Arias, Marco van Ginkel en Joshua Brenet, was er weer het nodige geld vrij om wat spelers te halen. PSV greep eerder naast diverse spelers uit Zuid-Amerika en koos dus voor een 'snelle' transfer wat dus uitmondde in Thomas.

 

De 23-jarige middenvelder had nog een contract tot medio 2019 en tekent naar alle waarschijnlijkheid tot 2022. Met de transfer is maximaal 3 miljoen euro gemoeid.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV betaalt drie miljoen voor Thomas van PEC

Een korte samenvatting: Ryan Thomas verlaat PEC Zwolle voor PSV. De speler uit Nieuw-Zeeland is de volgende aanwinst deze zomer van de Eindhovenaren die vooral voor de extra diepte in de selectie is gehaald..

Meest gelezen