Everton legt miljoenen neer voor gewenste verdediger van FC Barcelona

10-8-2018 11:15 - Door: MaxKoehorst

Everton legt miljoenen neer voor gewenste verdediger van FC Barcelona

Everton - vooral technisch directeur Marcel Brands - heeft zijn gewenste aankoop Yerry Mina binnen, de Colombiaans international stond al een tijd op de lijst van de club en de verdediger is eindelijk van de Engelse ploeg.

Vervolg: Everton legt miljoenen neer voor gewenste verdediger van FC Barcelona

Everton, wat eigenlijk al de gehele transferperiode druk zaken doet met FC Barcelona voor onder meer Mina, Lucas Digne en André Gomes, betaalt ruim 30 miljoen euro voor de speler die door het duo Gerard Piqué en Samuel Umtiti zelden op een basisplaats kon rekenen in Catalonië. 

 

De WK-ganger van 2018 liet in Rusland een goede indruk achter en stond al op de shortlist van Brands sinds hij net technisch directeur was geworden in Liverpool. De 23-jarige Colombiaan tekent naar alle waarschijnlijkheid tot medio 2022, hoewel details later zullen volgen.

 

Mina is één van de vijf aanwinsten die de Nederlandse directeur naar de club wist te halen. Brands lijkt nu uitgewinkeld te zijn.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Everton legt miljoenen neer voor gewenste verdediger van FC Barcelona

Een korte samenvatting: Everton - vooral technisch directeur Marcel Brands - heeft zijn gewenste aankoop Yerry Mina binnen, de Colombiaans international stond al een tijd op de lijst van de club en de verdediger is eindelijk van de Engelse ploeg..

Meest gelezen