Courtois lijkt voor 6 jaar te tekenen bij Real Madrid

8-8-2018 13:21 - Door: M.d.Z.

Het Londense Chelsea FC lijkt zich te moeten gaan neerleggen bij het vertrek van de Belgische goalie Courtois, de doelman wil naar Real Madrid en weigert de trainingen nog mee te doen in Londen.

Vervolg: Courtois lijkt voor 6 jaar te tekenen bij Real Madrid

Daar waar Chelsea daardoor wel moet meewerken aan een transfer, heeft het een vervanger voor de Belg al in het vizier. De 23-jarige Kepa Arrizabalaga van Atletico Bilbao moet de overstap naar Londen maken, waar maarliefst 80 miljoen euro voor neergetikt moet worden.

 

Mocht Chelsea dat geld neerleggen, wordt Kepa Arrizabalaga in een klap de duurste doelman ooit. Dat record staat nu nog op naam van Liverpool goalie Alisson (60 miljoen).

 

',Ik weet op dit moment niet of Courtois weg gaat, daar moet ik met de clubleiding over praten,' liet oefenmeester Sarri weten na afloop van het oefenduel tegen het Franse Lyon. 'Ik weet niets over Courtois en dus ook niets over Kepa. Ik heb hem een jaar geleden wel zien spelen. Mijn eerste indruk was dat hij een jonge keeper is, heel jong, maar ook dat hij heel, heel goed is.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Courtois lijkt voor 6 jaar te tekenen bij Real Madrid

Een korte samenvatting: Het Londense Chelsea FC lijkt zich te moeten gaan neerleggen bij het vertrek van de Belgische goalie Courtois, de doelman wil naar Real Madrid en weigert de trainingen nog mee te doen in Londen..

Meest gelezen