Sturm Graz waarschuwt Ajax: Het kan gaan spoken

1-8-2018 17:08 - Door: M.d.Z.

Sturm Graz waarschuwt Ajax: Het kan gaan spoken

Ajax zette in het heenduel van de tweede voorronde Champions League een 2-0 zege neer op het Oostenrijkse Sturm Graz, maar is er nog lang niet.

Vervolg: Sturm Graz waarschuwt Ajax: Het kan gaan spoken

Waar Sturm Graz vorige week in Amsterdam nagenoeg kansloos was tegen Ajax, weet trainer Trainer Heiko Vogel van de Oostenrijkers in de persconferentie in aanloop naar het returnduel aan te geven veel risico te willen nemen tegen de Amsterdammers. Er moet immers een achterstand worden weggepoets, anders is het avontuur al gauw voorbij voor de Oostenrijkers.

 

Vogel wil dan ook een andere tactiek gebruiken dan vorige week, 'We kunnen niet met de handrem erop spelen, ook al lopen we het gevaar dat er counters of andere gevaarlijke situaties komen,' weet VI te citeren. 'Als je morgen naar het stadion komt en verwacht dat de bal weg zal blijven bij ons doel en dat er geen hachelijke momenten komen, dan kun je beter naar een ander stadion gaan.'

 

Waar Sturm Graz offensief zal opereren tegen de Amsterdammers, is de temperatuur ook nog een tegenstander. Waar de laatste training onder het genot van 30 graden werd uitgeoefend. 'Ajax is voetballend beter, maar wij hebben meer energie. Alles dat atypisch is, kan ons helpen. Wat mij betreft gaat het stormen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sturm Graz waarschuwt Ajax: Het kan gaan spoken

Een korte samenvatting: Ajax zette in het heenduel van de tweede voorronde Champions League een 2-0 zege neer op het Oostenrijkse Sturm Graz, maar is er nog lang niet..

Meest gelezen