Man. City ziet Sandler lang wegvallen door knieblessure

1-8-2018 19:11 - Door: M.d.Z.

Het lijkt erop dat het avontuur van Philippe Sandler bij de Engelse kampioen in een zware mineur begint, daar waar de PEC Zwolle speler kampt met een zware knieblessure.

Vervolg: Man. City ziet Sandler lang wegvallen door knieblessure

Waar Philippe Sandler al sinds januari verzekerd was van een overstap naar de Engels kampioen, lijkt hij daar voorlopig nog niet aan spelen toe te komen. De PEC Zwolle speler zou in het laatste competitieduel met AZ een knieblessure hebben opgelopen die zwaarder is uitgevallen dan gedacht.

 

De Stentor weet te melden dat beide clubs in eerste instantie niet in de gaten hadden hoe ernstig de blessure van Philippe Sandler was, maar dat het nu pas aan het licht komt. In eerste instantie zou een scheurtje in zijn meniscus het enige zijn wat zou zijn opgevallen, maar niet genoeg om onder het mes te hoeven.

 

Door de ingreep die nodig is, staat Philippe Sandler voor een revalidatieperiode van 5 tot 6 maanden, waar het nog maar de vraag is of hij dit kalenderjaar nog in acite kan komen op de Engelse velden.

 

Dinsdag was de officiele presentatie van Philippe Sandler die van PEC Zwolle vertrok naar Manchester City voor 2,5 miljoen euro.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Man. City ziet Sandler lang wegvallen door knieblessure

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat het avontuur van Philippe Sandler bij de Engelse kampioen in een zware mineur begint, daar waar de PEC Zwolle speler kampt met een zware knieblessure..

Meest gelezen