Vlaar denkt dat AZ stappen maakt

28-7-2018 13:39 - Door: MaxKoehorst

Vlaar denkt dat AZ stappen maakt

Ron Vlaar hoopt dat AZ standaard bij de top gaat horen. Daarvoor moet de club wel elk seizoen hun best doen en Vlaar vertelt in een interview wat er allemaal komt kijken bij zo’n stap naar de top.

Vervolg: Vlaar denkt dat AZ stappen maakt

Vlaar denkt dat de eerste stap is dat de club rust behoudt en door blijft gaan met de huidige visie, de club moet rustig uitbouwen en zodoende kan de club uiteindelijk aanhaken. AZ heeft volgens Vlaar een goede basis gelegd de afgelopen jaren om daar naartoe te kunnen stappen.

 

Vlaar was bovendien te spreken over de eindklassering van de club. Verder denkt de verdediger dat de club erbij kan gaan horen ‘Door veel te investeren in de opleiding, de faciliteiten en innovatie’. Iets waar AZ met spelers als Guus Til – die sindskort captain is – al behoorlijk op aan het inzetten is.

 

De oud-international neemt onder meer PSV als voorbeeld toen Ajax en Feyenoord leading waren. PSV heeft met de juiste insteek uiteindelijk aanhaking gevonden met de top en de resultaten zijn inmiddels zichtbaar van de Eindhovenaren. Hij denkt ook dat AZ nog niet de druk heeft van een topclub en dus best hoge ogen kan gooien als het daadwerkelijk erom gaat.

 

Donderdag 2 augustus mag Vlaar het met zijn Alkmaarse ploeg laten zien in de return tegen Kairat Almaty; de club uit Kazachstan won thuis met 2-0 en van de ideeën met AZ als topclub was helaas nog weinig zichtbaar, mede dankzij een fout van diezelfde Ron Vlaar.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vlaar denkt dat AZ stappen maakt

Een korte samenvatting: Ron Vlaar hoopt dat AZ standaard bij de top gaat horen. Daarvoor moet de club wel elk seizoen hun best doen en Vlaar vertelt in een interview wat er allemaal komt kijken bij zo’n stap naar de top..

Meest gelezen