Sturm Graz met angst en beven naar duel met Ajax

22-7-2018 19:19 - Door: M.d.Z.

Sturm Graz met angst en beven naar duel met Ajax

De Oostenrijkers van Sturm Graz kijken op naar het duel van aankomende week met Ajax, wat gespeeld wordt in de voorronde van de Champions League.

Vervolg: Sturm Graz met angst en beven naar duel met Ajax

Toch zijn de Oostenrijkers vastberaden om de groepsfase van het toernooi te behalen, waardoor Ajax dus moet sneuvelen in de voorronde richting de Champions League.

 

De ploeg van trainer Heiko Vogel maakte zondag weinig geheimen van de formatie die wordt gebruikt om de Amsterdammers te bestrijden komende woensdag, waar zaterdag het bekerduel tegen Siegendorf (vierde niveau) met 0-2 werd gewonnen in een 5-3-2- formatie lijkt Vogel dat ook tegen Ajax te willen hanteren.

 

'We hebben drie sterke centrale verdedigers die elkaar snel hebben gevonden, dus ik zou wel dom zijn als ik onszelf beroof van onze defensieve stabiliteit. Ik ben sowieso fan van de Dreierkette, zeker wat de opbouw van achteruit betreft. Bovendien heeft de ploeg mij laten weten dat dit de voorkeur heeft,' bevestigde Vogel.

 

Waar het alleen aanvallend nog schort aan effectiviteit vindt Vogel, ''In de eerste fase van de opbouw zijn we vrij goed, maar het ontbreekt ons in de laatste fase aan vastberadenheid en doelgerichtheid. De spelers denken soms te veel na

 

Toch wil Sturm Graz historie schrijven en de Amsterdammers de toegang tot het toernooi onthouden, 'Ajax is een van de grootste clubs in Europa, maar wij dromen van de groepsfase van de Champions League en die willen we waarmaken. We willen naar een Europees hoofdtoernooi. Ook de Europa League zou al geweldig zijn voor een club als Sturm Graz.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sturm Graz met angst en beven naar duel met Ajax

Een korte samenvatting: De Oostenrijkers van Sturm Graz kijken op naar het duel van aankomende week met Ajax, wat gespeeld wordt in de voorronde van de Champions League..

Meest gelezen