TRANSFERNIEUWS EUROPA: Joe Hart, Giroud, Benzema en Icardi

21-7-2018 17:25 - Door: M.d.Z.

De transfergeruchten/nieuwtjes over de laatste ontwikkelingen op de Europese velden.

Vervolg: TRANSFERNIEUWS EUROPA: Joe Hart, Giroud, Benzema en Icardi

Joe Hart
Waar Chelsea FC denkt aan Joe Hart te halen als vervanger van de Belgisch  International Courtois, de lange goalie lijkt te vertrekken naar Real Madrid en wil terug naar Spanje. Sarri ziet in Joe Hart een goedkope investering zodat er nog genoeg geld overblijft voor andere versterkingen.

 

Manchester City wil een 65 miljoen euro voor de goalie, waar hij afgelopen seizoen geen indruk achterliet toen hij werd verhuurd aan West Ham United.

 

Karim Benzema
Niet alleen Ronaldo gaat Real Madrid verlaten, ook Karim Benzema lijkt op weg naar de uitgang bij de Madrileense grootmacht. Waar de Spaanse grootmacht een nieuwe aanvaller wil contracteren, mag Benzema vertrekken. De Franse spits is al in Milaan gesignaleerd, waar naar verluidt AC Milan zijn volgende werkgever kan worden.

 

Arrturo Vidal
Het Duitse BILD laat weten dat middenvelder en Colombiaan Arturo Vidal mag vertrekken bij Bayern Munchen, de concurrentie op het middenveld is zo groot dat een vertrek een optie lijkt. Bayern wil 31 miljoen euro terugzien voor de middenvelder.

 

Mauro Icardi
De Italiaanse aanvaller wordt bij Real Madrid gezien als nieuwe spits, waar Icardi nog bij Internazionale vastligt, mag de aanvaller voor het vaste bedrag van 110 miljoen euro vertrekken.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

TRANSFERNIEUWS EUROPA: Joe Hart, Giroud, Benzema en Icardi

Een korte samenvatting: De transfergeruchten/nieuwtjes over de laatste ontwikkelingen op de Europese velden..