Liverpool heeft miljoenen over voor komst Shaqiri

15-7-2018 16:25 - Door: MaxKoehorst

Liverpool heeft miljoenen over voor komst Shaqiri

Liverpool heeft zich verzekerd van de diensten van de Zwitsers-Kosovaarse Xherdan Shaqiri. De speler komt voor ongeveer 15 miljoen euro over van Stoke City.

Vervolg: Liverpool heeft miljoenen over voor komst Shaqiri

Stoke wist al langer dat het een moeilijke periode werd in de zomer om met Zwitserland op het WK – waar Shaqiri altijd ver boven zichzelf uit stijgt – de speler te kunnen behouden en zou gaan kijken naar serieuze aanbiedingen van de 26-jarige vleugelaanvaller. Liverpool en Stoke waren er dan ook vrij snel uit en dan resulteert in de zoveelste aanwinst van Liverpool voor het komende seizoen, naast onder meer Fabinho en Naby Keïta.

 

Liverpool hoopt op deze manier een kampioenswaardig elftal neer te kunnen zetten dat kan opboksen tegen beide Manchesters, Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur.

 

Shaqiri was in het verleden onder meer speler van Internazionale, FC Basel, FC Bayern München en dus Stoke als laatste werkgever, waar hij tot 92 wedstrijden en 15 goals kwam.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Liverpool heeft miljoenen over voor komst Shaqiri

Een korte samenvatting: Liverpool heeft zich verzekerd van de diensten van de Zwitsers-Kosovaarse Xherdan Shaqiri. De speler komt voor ongeveer 15 miljoen euro over van Stoke City..

Meest gelezen