Brands onderweg naar Barcelona voor Yerry Mina

11-7-2018 10:52 - Door: M.d.Z.

Brands onderweg naar Barcelona voor Yerry Mina

Technisch Manager Marcel Brands van Everton is druk in de weer om Yerry Mina van FC Barcelona los te weken.

Vervolg: Brands onderweg naar Barcelona voor Yerry Mina

De verdediger van Colombia maakte een sterke indruk op het WK door maarliefst drie keer te scoren met het hoofd, terwijl FC Barcelona hem niet in de basis kan gebruiken. Afgelopen januari maakte Mina de overstap van Palmeiras naar de Catalaanse grootmacht, waar hij tot op heden alleen maar de bank mag warmhouden.

 

Mina moet het bij FC Barcelona doen met Pique voor zich in de pikorde, en met de komst van Clement lijken zijn kansen op speelminuten helemaal uit het zicht. Everton Technisch Manager Marcel Brands hoopt zijn kans schoon te zien en Mina tee strikken voor Everton, waar Brands naar Barcelona afreist om de onderhandelingen te starten.

 

Waar er meerdere kapers op de kust liggen, lijkt FC Barcelona interesse te tonen in Everton en wil het Mina alleen verkopen mits het een terugkoopclausule kan inbouwen. Mina zelf heeft de voorkeur voor Everton, waar hij een sleutelspeler kan worden in de defensie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Brands onderweg naar Barcelona voor Yerry Mina

Een korte samenvatting: Technisch Manager Marcel Brands van Everton is druk in de weer om Yerry Mina van FC Barcelona los te weken..

Meest gelezen