Lewandowski herziet mening: Ik blijf gewoon bij Bayern

10-7-2018 20:02 - Door: M.d.Z.

Lewandowski herziet mening: Ik blijf gewoon bij Bayern

De Poolse spits Robert Lewandowski is na het avontuur in Rusland op zijn mening teruggekomen, de aanvaller wil toch dolgraag bij Bayern Munchen blijven.

Vervolg: Lewandowski herziet mening: Ik blijf gewoon bij Bayern

Waar de Poolse spits afgelopen seizoen zijn mening over het transferbeleid van de Duitse grootmacht niet onder stoelen of banken schoof, wil nu toch gewoon bij Bayern blijven. Waar de Pool de afgelopen tijd veel werd gelinkt aan een eventuele transfer, wil de Pool de club nu toch trouw blijven.

 

Waar Bayern al niet wilde meewerken aan een eventueel vertrek en het teleurstellende WK hebben de Pool doen draaien in zijn mening. BILD weet ook te melden dat Lewandowksi open stond voor een langer verblijf bij Bayern.

 

Afgelopen seizoen kwam Lewandowski tot 29 doelpunten in de Bundesliga, waardoor hij topscorer werd. De afgelopen vier seizoenen kwam de Pool tot 151 doelpunten in het shirt van Bayern.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lewandowski herziet mening: Ik blijf gewoon bij Bayern

Een korte samenvatting: De Poolse spits Robert Lewandowski is na het avontuur in Rusland op zijn mening teruggekomen, de aanvaller wil toch dolgraag bij Bayern Munchen blijven..

Meest gelezen