Duitse media pakt uit: Russen snoven ammonia, dat is doping

10-7-2018 11:05 - Door: M.d.Z.

Duitse media pakt uit: Russen snoven ammonia, dat is doping

De Duitse media heeft de internationals van Rusland in een zwart daglicht gezet, de spelers zouden voor het duel met de de Spanjaarden en Kroaten ammonia hebben gesnoven.

Vervolg: Duitse media pakt uit: Russen snoven ammonia, dat is doping

De Russisch internationals komen in opspraak omdat ze ammonia zouden hebben gesnoven voor aanvang van het duel met Spanje en Kroatie. Daar waar ammonia op de lijst staat van verboden middelen kan dit voor het gastland wel eens heel verkeerd gaan uitpakken.

 

Een woordvoerder van de Russische bond heeft inderdaad te kennen gegeven dat een van de spelers een ammonia lucht om zich heen had voordat hij het veld betradt.

 

'De Russische bond reageerde alsof het net zo gewoon is als shampoo gebruiken onder de douche,' kopt de Duitse media. Ammonia zou het zuurstofgehalte verbeteren, waar Fritz Sörgel, directeur van het Instituut voor Biomedisch en Farmaceutisch Onderzoek overduidelijk is: Doping!

 

De Russen vlogen er in de kwartfinale tegen de Kroaten uit na een verlenging en een strafschoppenreeks. Het woord is nu aan de FIFA.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Duitse media pakt uit: Russen snoven ammonia, dat is doping

Een korte samenvatting: De Duitse media heeft de internationals van Rusland in een zwart daglicht gezet, de spelers zouden voor het duel met de de Spanjaarden en Kroaten ammonia hebben gesnoven..

Meest gelezen