Conte komt opdagen op training maar spreekt spelers niet

9-7-2018 17:11 - Door: MaxKoehorst

Conte komt opdagen op training maar spreekt spelers niet

Antonio Conte is nog steeds de trainer van Chelsea, werd vandaag duidelijk. De trainer stond nog op het veld maar instructies werden niet geven tijdens de eerste training sinds het einde van het seizoen.

Vervolg: Conte komt opdagen op training maar spreekt spelers niet

De trainer stond op de training eerder toe te kijken als toeschouwer dan als trainer, het had dan ook veel weg van ‘theater’ van de club om eventuele The Sun-koppen te kunnen voorkomen. Conte zou dan ook totaal slecht liggen met het bestuur van de club.

 

De club probeert al maanden Maurizio Sarri te tekenen maar dat laat nog steeds op zich wachten. Conte’s toekomst bij Chelsea is daardoor onduidelijk en vorig seizoen was hij ook duidelijk tegenover de media dat het hem weinig kon schelen wat de club ging doen, dat oogt op een mogelijk vertrek.

 

Sarri, die enkele weken geleden werd ontslagen bij Napoli, is de ideale opvolger van Conte bij The Blues. Conte’s carrière bij Chelsea komt dus waarschijnlijk na 2 jaar alweer ten einde.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Conte komt opdagen op training maar spreekt spelers niet

Een korte samenvatting: Antonio Conte is nog steeds de trainer van Chelsea, werd vandaag duidelijk. De trainer stond nog op het veld maar instructies werden niet geven tijdens de eerste training sinds het einde van het seizoen..

Meest gelezen